fbpx

Har du spørgsmål om DermaRolleren? Stil dem her!

Her kan du skrive en kommentar, med et spørgsmål omkring DermaRollere, eller DermaRoller behandling og vi vil hurtigts muligt vende tilbage med et svar på dit spørgsmål.

4 Comments on "Har du spørgsmål om DermaRolleren? Stil dem her!"

 1. Hej med jer
  Har desværre fået store strækmærker under armene. Hvilken str.nål på dermaroller vil i anbefale?
  Jeg er 27 år.
  Mvh Nadine.

  • DermaRoller Blog | February 24, 2017 at 12:04 pm | Reply

   Hej Nadine.
   0,5mm er altid et godt valg som den første DermaRoller, selvom 1,0mm ofte anbefales til skrækmærker og dybe ar.
   0,5mm er ikke ligeså hurtig som en 1,0mm men hvis du ikke har prøvet det før, kan du lave skader på kroppen ved at bruge en DermaRoller forkert og derfor er 0,5mm et mere sikkert valg.
   Nogle af de vigtige ting at huske når det er første gang, er at løfte dermarolleren når man skifter retningen, tjekke om alle nåle er lige samt tjekke at hovedet drejer og er rent.
   En god og billig DermaRoller til at starte med er denne: https://perfect-body.dk/dermaroller-mns

   Med venlig hilsen
   Patrick Kronholm

 2. Hejsa
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor lang tid huden er om at trække sig sammen igen efter behandling. Står og skal på skiferie nordpå hvor minusgraderne er imellem -5 til -10 og er derfor usikker på, om jeg skal holde igen med behandling til jeg er hjemme igen.
  Mvh Michelle

 3. Jeg købte en Dermaroller med 600 nåle fra Perfect Body og har nu brugt den i ca halvanden måned. Det har virkeligt hjulpet mig, da jeg har døjet en del med strækmærker efter min graviditet. Mærkerne forsvinder desværre ikke helt, men de er blevet meget pænere at se på. det er virkeligt dejligt at man kan skifte hovedet på den, så man kan afprøve nogle forskellige størrelser i stedet for at man skal købe en ny hver gang.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*